Book anything health and wellness with STRONGBEE! Get Strongbee

Home » Blog

Healthy Tips

June 11, 2021
EXHALE

Exhale: An International Yoga Day Celebration with STRONGBEE 

As a fitness, sports, and wellness platform with a large audience with interests in yoga and its variations, it’s only appropriate for us to celebrate International […]
May 5, 2021

Why you need to exercise (more)

You already know that exercise is good for you. What’s not as clear cut is how much exercise, and what kind of “exercise” is the one […]
April 12, 2021

BREAKFAST: Start your day feeling energized and excited!

Breakfast Frittata: 859 calories  Prep time: 10 minutes Cook time: 20 minutes Total time: 30 minutes Servings: 4   Nutritional Facts: Please keep in mind that the […]
February 27, 2021

Make Your Mylk! with Tante Sayur and Dewi Subrata

STRONGBEE dan Tante Sayur kembali mengadakan acara seru. Kali ini kami bersama Dewi Subrata mengajak peserta membuat Almond Mylk dan berbagai minuman dengan susu almond. Penasaran […]

Fitness

October 7, 2021

Easy Yoga Flow with Diane Rostaing

Perhaps you’ve heard about its benefits and have been thinking about giving your first try in yoga. Or perhaps you saw your friends posting their yoga […]
May 5, 2021

Jiu-Jitsu is for Everyone!

Want to increase your muscular strength and cardiovascular endurance? What about toned muscles and weight loss? If you’re still reading, it sounds like Jiu-Jitsu is for […]
October 27, 2020

Cara Melakukan Kardio Di Rumah Untuk Pemula

Salah satu olahraga yang baik untuk kesehatan tubuh, terutama kesehatan jantung adalah cardio. Apa itu cardio dan bagaimana cara melakukan kardio di rumah? Ini beberapa tips […]
September 25, 2020
Zumba and Strong Nation training

Fakta Tentang Zumba dan Strong Nation

Kenapa sih Zumba dan Strong Nation banyak diminati? Ternyata dua olahraga ini banyak manfaatnya buat tubuh kamu mulai dari membakar kalori hingga membuat kulit tampak lebih […]

Quote of the week

"You learn more from failure than from fuccess. Don’t let it stop you. Failure builds character!"

Morgan Freeman

Persona & Community

May 5, 2021

Jiu-Jitsu is for Everyone!

Want to increase your muscular strength and cardiovascular endurance? What about toned muscles and weight loss? If you’re still reading, it sounds like Jiu-Jitsu is for […]
February 18, 2020

Belajar Meditasi bersama Rumah Remedi Indonesia

Bicara mengenai kesehatan nggak hanya kesehatan fisik yang perlu diperhatikan, namun juga kesehatan mental. Keduanya memiliki keterlibatan satu sama lain dan jika salah satunya terganggu, tentu […]
July 2, 2019

5 Pilihan Personal Trainer di Jakarta

Pecinta olahraga pasti udah paham kalo nyari personal trainer di kota besar seperti Jakarta sama kayak nyari jodoh. Susah. Mulai dari harus nyari yang nyambung diajak […]
May 23, 2019

Olahraga Bareng Let’s Get Sweat Yuk!

Kegiatan menyenangkan kayak olahraga sebenernya bisa dilakukan di mana aja. Entah itu di rumah, taman, studio atau gym favorit kamu, atau di tempat manapun yang memadai […]
GET STARTED